Otteluennakko 10.6. Lohi – Kiri

Kauden ensimmäinen Jyväskylän paikallispeli pelataan lauantaina Koskenharjulla. Edellisen kerran joukkueet ovat kohdanneet ykköspesiksen merkeissä Koskenharjulla heinäkuun loppupuolella vuonna 2004 ja tuosta ottelusta voittajana poistui Kiri lukemin 0-1. Kirin kolmoskopparina jo tuossa ottelussa häärinyt Pasi Rajala odottaa päivän ottelusta kiihkeää. Kumman pää kestää paremmin paikallispelin haasteet on vahvoilla tänään. Odotan paljon yleisöä ja kiihkeää kamppailua.

Kiri lähtee otteluun tappio alla, kun viikolla Puijon Pesis haki pisteet Hippokselta. Ottelun avausjakso oli kuopiolaisten näytöstä, mutta toisella jaksolla Kiri ryhdistäytyi ja oli lähellä viedä ottelun supervuoropariin. Pienet virheet käänsivät kuitenkin toisenkin jakson vieraiden eduksi. Sarjataulukosta Kiri löytyy tasaisesta keskikastista ja pisteitä on kahdeksan pelin jälkeen yhtä monta ja sijoitus on tällä hetkellä yhdeksäs. Sisäpeli on rullannut mainiosti ja joukkue onkin lyönyt Siilinjärven ja Haminan jälkeen eniten juoksuja. Vastavuoroisesti ulkopeli ei ole ollut aivan yhtä terävää ja Kiri onkin päästänyt Ulvilan jälkeen eniten juoksuja.

Lohi aloitti toukokuun viidellä tappiolla, mutta kesäkuun pari ensimmäistä peliä tuottivat jo voitot Muhoksesta ja Vähäkyröstä. Lauantain kamppailu on jo Lohelle kuluvan viikon kolmas ja viikon aikaisemmat pelit tuottivat tappiot Siilinjärvelle ja torstaina paikallisvastustaja Lievestuoreelle. Ensimmäiset viisi peliä oli vaikeita, kun opeteltiin vähän sarjan tavoille. Pari voittoa oli tärkeitä että saatiin pää auki. Hyvillä mielin lähdetään paikallispeliin, Lohen pelinjohtaja Jussi Muilu kertoo. Lohen alkukauden ehdoton kulmakivi on tullut lukkari Matias Hangasmaa, joka johtaa rautaisella otteella Lohen ulkopeliä ja on kotiuttanut mailan varressa tehokkaasti. Lohen sisäpeli ei ole vielä alkukaudesta ollut riittävän tehokasta, sillä joukkue on lyönyt vain hieman yli kolme juoksua/ottelu. Odotan päivän pelistä tunteikasta ottelua. Nautin kyllä ja odotan kovasti paikallispeliä. Paljon ääntä ja eriskummallisia tapahtumia, Muilu päättää.

Lohi-Kiri lauantaina 10.6 klo 14.00

Leave a Reply