Otteluennakko 9.9. Lohi – Kiri

Otteluennakko:

Kirin paikallispeliviikonloppu huipentuu sunnuntaina Koskenharjulla, jossa kotijoukkue Lohi isännöi Kiriä. Perjantain paikallispeli Lievestuoretta vastaan Hippoksella päättyi Kirin voittoon tiukkojen vaiheiden jälkeen 2-0. Myös Lohi kohtasi viikolla Lievestuoreen, mutta joutui taipumaan supervuoroparin jälkeen lukemin 2-1. Mukava lähteä kyllä Koskenharjulle pelaamaan. Pelin pitää olla kyllä yritteliäämpää ja halukkaampaa kun perjantaina. Yritetään ottaa heti ohjat käsiin, eikä jäädä odottelemaan että vastustaja sen tekee, perjantain pelin huilannut Kalle Virolainen kertoilee ennen sunnuntain vääntöä.

Sarjanousija Lohi on valahtanut sarjataulukon häntäpäähän ja on kahdeksalla pisteellä sijalla 11 sarjataulukossa. Joukkue haki ennen juhannusta arvokkaan vierasvoiton Muhokselta, mutta on joutunut taipumaan parissa edellisessä pelissä Lievestuoreelle ja Kuopiolle. Lohen avainpelaajiin kuuluva lukkari Matias Hangasmaa palasi muutaman pelin jälkeen huilin jälkeen kokoonpanon tiistain ottelussa jokeripaidassa. Häntä lautasen äärellä on tuurannut Teemu Lepistö.  Lohi on lyönyt sarjassa vähiten juoksuja ja samalla myös päästänyt eniten juoksuja. Teemu Huhtakangas löytyy kärkilyöntilastosta sijalta kolme.

Kiri palasi perjantain Lievestuore-ottelussa takaisin voittojen tielle. Sisäpeli hieman yskähteli, sillä kolmostilanteita Kiri pystyi rakentamaan 12 kappaletta. Kotiustehot olivat kuitenkin kohdallaan ja kaikki kolme sarjapistettä jäivät Hippokselle. Tasaisen hyvää kautta pelaava Iiro Nokkala esiintyi jälleen edukseen ja pokkasi Kirin ykköspalkinnon. Nokkala ja Pasi Rajala löytyvät kärkilyöntitilastosta kymmenen parhaan joukosta molempien kärkilyöntiprosentin ollessa yli 70. Kiri on heinäkuun alun peliruuhkassa, sillä sunnuntain peli on toinen Kirin viidestä pelistä 12 päivään. Kun Koskenharjulla paistaa aurinko, niin toivottavasti yleisö löytää paikalle ja pelissä on hyvä tunnelma, Virolainen päättää.​

Leave a Reply