Otteluennakko 22.7. Kiri – Lohi

Otteluennakko:

Kauden kolmas ja viimeinen Jyväskylän paikalliskamppailu pelataan lauantaina 22.7 klo 16 Hippoksella. Kaksi aikaisempaa Koskenharjulla pelattua koitosta on Kiri vienyt puhtaasti, joten vierasjoukkue Lohi tulee varmasti sisuuntuneena lauantain kamppailuun. Lauantain ottelutapahtumassa on myös hieman ekstraa mukana, sillä Honkamajan puolella järjestetään grilliparty-tapahtuma, jossa musikiista huolehtii trubaduuri Jukka Hämäläinen ja grillimaisterina toimii jyväskyläläinen Maria Åhman. Lauantaina kohdataan Lohi viimeistä kertaa runkosarjassa, niin Jyväskylän herruus ratkeaa siinä viimeistään! Tärkeät pisteet jaossa molemmille ja syksy kolkuttaa ovella, niin playofftunnelmaakin voi aistia jo lauantaina. Viihdyttävä ottelu tulossa lauantaina, Janne Palomäki kertaa syitä miksi lauantaina kannattaa saapua Hippokselle.

Kiri kohtasi aikaisemmin tällä viikolla Kuopiossa Puijon Pesiksen ja haki sieltä erittäin maukkaan vierasvoiton ja vankisti samalla asemiaan taistelussa paikasta ykköspesiksen välieriin. Kirin ehdoton sankari tiistain ottelussa oli kapteeni Pasi Rajala, joka sivalsi kovalla prosentilla palloa väliin ja kaikkiaan viisi lyötyä juoksua kirjattiin Rajalan tilille. Myös kärkikaksikko Kuitunen-Ylitalo oli mainiolla pelipäällä,  sillä molemmille herrasmiehille kirjattiin kolme tuotua juoksua mieheen. Alokaskaksikko Hyvönen-Karttunen vietti tiistaipäivän palvellen isänmaata Tikkakoskella, mutta lauantain ottelussa heidänkin pitäisi olla takaisin kokoonpanossa. Meiltä Brandtin Aten lukkarointi on ollut mainiota viime peleissä ja mailan varressakin juoksuja syntyy varmasti. Lohessa taas esiintyy ilmeisesti ensimmäistä kertaa Atte Hakala, jota kannattaa varmasti seurata, Palomäki vinkkaa.

Lohi kohenteli asemiaan putoamiskamppailussa kaatamalla Lievestuoreen viikolla Koskenharjulla supervuoron jälkeen. Lohi tarvitsee pisteitä kuitenkin vielä kipeästi, sillä se on tällä hetkellä viimeisenä ja tippumassa takaisin Suomensarjaan. Lähin vastustaja Vähäkyrö on toisaalta vain kahden pisteen karkumatkalla, mutta pelejä on jäljellä kuusi. Lohi on saanut takaisin kokoonpanoon elintärkeän lukkarin Matias Hangasmaan, joka tiivistää varmasti Lohen ulkopeliä.  Lohi hankki myös viikolla Manse PP:ssä vähälle peliajalle jääneen Atte Hakalan, joka on lauantain ottelussa tekemässä debyyttiaan lohi-nutussa. Lohi kaatuu lauantaina oman tekemisen kautta. Käytetään omia parhaita lyöntejä, otetaan pallot kiinni ja pidetään pää pelissä mukana kaksi jaksoa, niin se riittää varmasti, Palomäki kertoo.​

Leave a Reply