Jos tarvitset lisätietoja tai sinulla on kysyttävää sivustomme vastuuvapaudesta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Jyvaskylankiri.fi-sivuston vastuuvapauslausekkeet

Kaikki tämän verkkosivuston tiedot julkaistaan ​​vilpittömässä mielessä ja vain yleistä tietoa varten. Jyväskylän Kiri ei anna mitään takeita näiden tietojen täydellisyydestä, luotettavuudesta ja oikeellisuudesta. Kaikki toimenpiteet, joita teet tällä verkkosivustolla (jyvaskylankiri.fi) olevien tietojen perusteella, on ehdottomasti omalla vastuulla. ei ole vastuussa mistään menetyksistä ja / tai vahingoista, jotka liittyvät verkkosivustomme käyttöön.

Verkkosivustoltamme voit käydä muilla verkkosivustoilla seuraamalla hyperlinkkejä sellaisiin ulkoisiin sivustoihin. Vaikka pyrimme tarjoamaan vain laatulinkkejä hyödyllisiin ja eettisiin verkkosivustoihin, meillä ei ole hallintaa näiden sivustojen sisällöstä ja luonteesta. Nämä linkit muille verkkosivustoille eivät tarkoita suositusta kaikille näiltä sivustoilta löytyvälle sisällölle. Sivustojen omistajat ja sisältö voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta, ja niitä voi tapahtua ennen kuin meillä on mahdollisuus poistaa linkki, joka on saattanut mennä ”huonoksi”.

Huomaa myös, että kun poistut verkkosivustoltamme, muilla sivustoilla voi olla erilaisia ​​tietosuojakäytäntöjä ja ehtoja, jotka eivät ole meidän valvontamme ulkopuolella. Muista tarkistaa näiden sivustojen tietosuojakäytännöt sekä niiden ”käyttöehdot” ennen yritystoimintaa tai tietojen lataamista.

suostumus

Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt täten vastuuvapauslausekkeen ja hyväksyt sen ehdot.

Päivittää

Jos päivitämme, muutamme tai teemme muutoksia tähän asiakirjaan, muutokset julkaistaan ​​näkyvästi tähän.