Elinkelpoiset tapahtumaideat pesäpalloseuroille tienata rahaa

Elinkelpoiset tapahtumaideat pesäpalloseuroille tienata rahaa

Elinkelpoiset-tapahtumaideat-pesäpalloseuroille-tienata-rahaa

On yleinen virhe olettaa, että amerikkalainen pesäpallo ja suomalainen pesäpallo ovat samoja. Näillä kahdella urheilulajilla on samankaltaisuuksia, kuten lyöntivuorojen ja kentällä olevien pelaajien määrä. Mutta muuten nämä kaksi eivät ole samoja, varsinkin kun otetaan huomioon niiden saama rahoitus.

Suomalainen pesäpallo on maan kansallisurheilu. Toisin kuin muissa urheiluissa, pesäpallolla on myös omat liiketoiminta-aspektinsa. Seurat tienaavat rahaa pelien aikana, myyvät kauppatavaraa sekä ne saavat rahallista tukea sponsoreilta ja hyväntekijöiltä.

Liiketoiminnan suhteen kaikilla klubeilla on paljon tarjottavaa, joka auttaa heitä keräämään rahaa.

Tässä on joitakin näistä ideoista.

Suomalaisen pesäpallon painonpudotusohjelma

Elinkelpoiset tapahtumaideat pesäpalloseuroille tienata rahaa Suomalaisen pesäpallon painonpudotusohjelma - Elinkelpoiset tapahtumaideat pesäpalloseuroille tienata rahaa

Suomalainen pesäpallo oli alkuperin harjoitusohjelma Suomen armeijalle. Sotilaat harjoittelivat kovasti parantaakseen selviytymistaitojaan kamppailun aikana. He juoksivat, pikajuoksivat ja harjoittelivat käsikranaattien heittämistä.

Nämä harjoittelut ovat täydellisiä heille, jotka haluavat pudottaa painoaan. Seurat voivat palkata kokeneita pelaajia tai valmentajia, jotka opastavat painonpudotusistuntoja. Suomalainen pesäpallo sisältää paljon liikkeitä juoksun muodossa. Asiantuntijoiden mukaan juokseminen on paras harjoitus pudottaa painoa.

Suomalainen pesäpallo tarjoaa erilaisia juoksun variaatioita lisätyillä harjoitteluilla. Miksi et auttaisi jotakuta pudottamaan painoaan sekä parantamaan pesäpallotaitojaan samalla?

Pesäpallomaraton

Elinkelpoiset tapahtumaideat pesäpalloseuroille tienata rahaa Pesäpallomaraton - Elinkelpoiset tapahtumaideat pesäpalloseuroille tienata rahaa

Jokainen tekee sitä, joten sinunkin tulisi osallistua. Yhä enemmän klubeja isännöi hauskuusjuoksuja tai maratoneja kotikentällään. Kaikki tuotot jaetaan, puolet menee seuralle ja puolet hyväntekeväisyyteen.

Suomalaiset ja jopa maassa vierailevat ihmiset syventyvät näihin toimintoihin eivätkä he välitä rahasta ollenkaan. Pienet ja suuret yhtiöt auttavat myös näiden tapahtumien järjestäviä klubeja saadakseen lisää vetovoimaa.

Tämä on loistava idea sekä erittäin hyödyllistä ihmisten terveydelle.

Pesäpallon muistoesineiden huutokauppa

Elinkelpoiset tapahtumaideat pesäpalloseuroille tienata rahaa Pesäpallon muistoesineiden huutokauppa - Elinkelpoiset tapahtumaideat pesäpalloseuroille tienata rahaa

Suomalainen pesäpallo on ollut olemassa vuodesta 1920 asti. Siitä asti tuhansia pelaajia on tullut ja mennyt. Jokainen seura omaa muutamia arvokkaita esineitä, joita aiemman sukupolven pelaajat käyttivät.

Näiden esineiden huutokauppaaminen tuottaa varmasti paljon rahaa klubeille, jotka hyödyntävät niitä. Esimerkiksi Eino Vihtori Kaakkolahden mitalit tai hänen käyttämänsä mailat vuonna 1958. Useat keräilijät etsivät näitä esineitä ja he ovat halukkaita maksamaan hyvää rahaa niistä.

Näiden esineiden säilytys voi tarjota myös tietyn kunnioituksen ja nostalgian varsinkin ihmisille, jotka ovat olleet faneja jo monen vuoden ajan. Nämä esineet pitävät sisällään urheilun pieniä palasia.

Asioiden liiketoiminnan puoli

Elinkelpoiset tapahtumaideat pesäpalloseuroille tienata rahaa Asioiden liiketoiminnan puoli - Elinkelpoiset tapahtumaideat pesäpalloseuroille tienata rahaa

Liiketoimintapalvelut ja -tuotteet eivät ole kovin suuria suomalaisessa pesäpallossa. Yhä useampi seura kuitenkin tukeutuu rahan tuottamisen ideoihin rehellisin ja tuottoisin tavoin.

Kyllä, tätä urheilulajia ei tunnisteta maailmanlaajuisesti, mutta se on aluillaan. Myös naapurimaiden ihmiset ovat osallistumassa. Useita suomalaisen pesäpallon turnauksia pidetään maan ulkopuolella, joka on loistava merkki.

Olemme avoimia ehdotuksille yhteisöltämme ja varmistamme, että ne saavuttavat klubeja ympäri Suomen.

Jyväskylän Kiri

Vastaa