Parhaat nykypäivän superpesisjoukkueet

Parhaat nykypäivän superpesisjoukkueet

Parhaat-nykypäivän-superpesisjoukkueet

Superpesis on Suomen paras suomalaisen pesäpallon liiga ja siinä pelaavat pelaajat ovat parhaimmistoa. Kausi 2019 on loppumaisillaan ja se on todellakin ollut mahtava vuosi. Kolme joukkuetta onnistui kuitenkin lakaisemaan kilpailun maton alle loppuotteluiden aikana.

Tässä ovat kolme joukkuetta, joita seurata vuonna 2020.

Joensuun Maila

Joensuun Maila on puolustava mestari kahtena peräkkäisenä vuonna vuodesta 2018. Se päihitti Kouvolan Pallonlyöjät 3-0 vuonna 2018 ja tänä vuonna se dominoi Sotkamon Jymyä 3-1. Vuoden 2019 pudotuspelien aikana joukkue voitti jokaisen neljänneksen ja semifinaalit. 2020 on suuri vuosi joukkueelle ja sen fanit toivovat vielä kolmatta mestaruutta.

Parhaat nykypäivän superpesisjoukkueet Joensuun Maila - Parhaat nykypäivän superpesisjoukkueet

Kouvolan Pallonlyöjät

Toisin kuin Joensuun Maila, Kouvolan Pallonlyöjät ei ole vielä voittanut ensimmäistäkään Superpesismestaruuttaan. Se tuli lähelle tätä unelmaa vuonna 2018, mutta päihitettiin. Se pääsi kolmannelle sijalle vuonna 2019 sen jälkeen, kun se voitti Vimpelin Vedon 2-0.

Kouvolan odotetaan voittavan mestaruuden vuonna 2020 ja sen odotetaan olevan musta hevonen kilpailuissa.

Vimpelin Veto

Useimmat ovat samaa mieltä, että Sotkamo on top 3 -luettelossa vuonna 2019. Mutta me olemme eri mieltä. Vimpelin Veto on viimeinen joukkue luettelossamme. Sen jälkeen, kun se voitti vuoden 2017 finaalit, joukkue onnistui pääsemään kolmannelle ja neljännelle sijalle vuosina 2018 ja 2019.

Asiantuntijoiden mukaan Vimpelin Vedolla on todistettavaa, ja he tavoittelevat seuraavaamestaruuttaan.

Ennusteet vuodelle 2020

Monet analyytikot ja ne, jotka ovat mukana urheiluvedonlyönnissä, ennustavat puolustavan mestarin Joensuun Mailan ja Vimpelin Vedon loppuottelupariksi. On kuitenkin liian aikaista ennustaa todennäköisyyksiä, sillä vuoden 2019 kausi on vasta loppunut.

Vuoden 2020 odotukset ovat suuria. Jotkut asiantuntijat spekuloivat, että ensimmäisten otteluiden aikana hävinneet joukkueet dominoivat vuonna 2020.

Jyväskylän Kiri

Vastaa