Suomalaisen pesäpallon esittely maailmalle

Suomalaisen pesäpallon esittely maailmalle

Suomalaisen-pesäpallon-esittely-maailmalle

Suomalainen pesäpallo on Suomen kansallisurheilu. Suomalaiset ympäri maan ja maailman pitävät sitä suosikkivapaa-ajan toimintanaan. Tämä urheilu ei kuitenkaan ole hyvin tunnettu ulkomailla.

Monet ajattelevat, että se on sama kuin amerikkalainen pesäpallo. Näiden kahden välillä on tiettyjä samankaltaisuuksia, mutta ne ovat erittäin erilaisia siinä, kuinka pelataan. Koska se on osa historiaamme ja kulttuuriamme, haluamme kunnioittaa niitä, jotka vahvistivat urheilua menneisyydessä ja niitä, jotka pitävät sitä elinvoimaisena tänä päivänä.

Teemme sen esittelemällä pesäpallon maailmalle. Ja teemme sen parhaalla tuntemallamme tavalla palveluiden ja liiketoiminnan kautta.

Suoratoisto

Maailmanlaajuisesti ei ole suuria verkostoja, kanavia ja suoratoistotarjoajia, jotka näyttävät suomalaisen pesäpallon pelejä. Tämän takia suunnittelemme lisäävämme sivustollemme suoratoistopalvelun, joka esittää pesäpallopelejä.

Suomalaisen pesäpallon esittely maailmalle Suoratoisto - Suomalaisen pesäpallon esittely maailmalle

Se on uhkayritys, mutta olemme melkein onnistuneet turvaamaan hyväksynnän urheilun huippuliigalta, Superpesikseltä. Hyödyntääkseen suoratoistopalvelua, ihmisten tarvitsee huolehtia vain yhdestä maksusta, joka aktivoi elinikäisen tilauksen.

Suomalainen pesäpallo on jännittävä urheilu katsoa sekä pelata. Haluamme luoda verkkoalustan urheilulle, jotta ihmiset ympäri maailman voisivat nauttia siitä.

Pelaajien verkkolehti

Aiomme myös julkaista ensimmäisen kopion Jyväskylän Kirin pelaajalehdestä tammikuussa 2020. Lehti esittää suomalaisen pesäpallon tähtipelaajia sekä korostaa heidän viimeisimpiä saavutuksiaan.

Tuotamme myös erikoisartikkeleita Suomen Superpesisjoukkueista, kuten vuoden 2018 ja 2019 mestareista Joensuun Mailasta, vuoden 2019 mestaruushaastajasta Sotkamon Jymystä ja muista joukkueista.

On harvinaista nähdä suomalaisen pesäpallon pelaajia suurissa lehdissä ympäri maailman, joten aloitamme projektin itse. Tämä lehtitilauspalvelu on saatavilla joulukuun 2019 viimeisellä viikolla.

Pesäpalloseurojen markkinointi ja asemointi

Koska online-yhteisöömme kuuluusekä ulkomaalaisia että suomalaisia, voimme auttaa pesäpalloseuroja markkinoinnin kanssa. Mainonta, asemointi ja markkinointi on vaikeaa suomalaisille pesäpalloseuroille, mitä tulee rahoitukseen ja teknologisiin resursseihin.

Tämän takia me autamme niitä näyttämään maailmalle, mitä niillä on tarjottavaa. Me autamme klubeja integroimaan tietoa useille verkkoalustoille.

Koska olemme yritys, joka keskittyy suomalaiseen pesäpalloon, meille on oikeasti loistava mahdollisuus auttaa urheilua saamaan lisää huomiota maailmanlaajuisesti. Näiden liiketoimintaideoiden avulla toivomme, että voimme kannustaa enemmän järjestöjä ja yrityksiä avustamaan tätä tavoitettamme.

Voit ottaa suoraan meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja näistä palveluista. Odotamme loputonta tukeasi innolla.

Jyväskylän Kiri

Vastaa