Jyväskylän Kiri on yksi menestyneimmistä ja juhlituimmista pesäpalloklubeista Suomessa. Seura perustettiin vuonna 1930 Jyväskylässä. Yhä nykyisin Kiri jatkaa perintöään uusilla pelaajien sukupolvilla.

Suurin seuran fani on Pirkka Hanski. Hän on palvonut joukkuetta pienestä lapsesta lähtien 1970-luvun loppuvälistä asti. Nuorena lapsena hän todisti, kun Kirin jäsenet vallitsivat kenttää ja voittivat palkintoja, kuten Raimo Hirven voittaman Harrastajien Kuningas -palkinnon vuosina 1978 ja 1979.

Vaikka Hanski asui Massbyntiellä, joka sijaitsi kolme tuntia Jyväskylästä, hän halusi olla Kiri-joukkueen jäsen. Mutta se ei onnistunutkaan. Usko tai älä, tällä hetkellä Hanski on hautajaishoitaja.

Mutta hän on myös Jyväskylän Kirin, yhden tunnetuimman suomalaisen pesäpallosivuston perustaja.

Jyväskylän Kiri: Suomalaisen pesäpallon ylikuormitus

Tietoa meistä Jyväskylän Kiri Suomalaisen pesäpallon ylikuormitus - Tietoa meistä

Hanski ymmärsi pelin ja kuinka siitä tuli Suomen kansallisurheilulaji. Hanski päätti kouluttaa suomalaisia urheilun nerokkuudesta, kun hän ei menestynytkään pelaajana. Hän perusti sivuston, joka keskittyi antamaan päivityksiä viimeisimmistä peleistä eri suomalaisissa pesäpalloliigoissa.

Nyt Jyväskylän Kirissä on yli 50 urheilukirjoittajaa ja -analyytikkoa ympäri maailman. Me tarjoamme elinkelpoista ja tarkkaa tietoa maan suosikkiurheilusta ja -pelaajista.

Liiketoiminnan puoli

Tietoa meistä Liiketoiminnan puoli - Tietoa meistä

Hanski työskentelee usean Suomen pesäpalloseuran ja -järjestön kanssa kirjoittajien ja tutkijoiden tiiminsä kanssa. He auttavat monia heistä markkinoinnin ja viestinnän kanssa.

He suunnittelivat ja kehittivät jokaiselle sivuston, jonka avulla voi pysyä ajan tasalla kaikista viimeisimmistä uutisista ja jossa voi oppia kaiken suomalaisesta pesäpallosta.

Meidän palvelumme

Tietoa meistä Meidän palvelumme - Tietoa meistä

Me tarjoamme palveluita kuten sisällön tuotantoa, urheilukirjoitusta, tutkimustyötä pelaajasta, markkinointia, mainontaa, graafista suunnittelua ja muita palveluita. Kaikki palvelumme keskittyvät suomalaisesta pesäpallosta kouluttamiseen, integrointiin sekä viestintään.

Teemme yhteistyötä usean pesäpalloseuran ja sponsorin kanssa. Voimme saavuttaa tavoitteemme helpommin näiden yhteyksien ja kumppanuuksien avulla.

Kansainvälistyminen

Tietoa meistä Kansainvälistyminen - Tietoa meistä

Suomen pesäpalloa ei tunnisteta kansainvälisesti. Haluamme muuttaa tämän ja esitellä sen ihmisille ympäri maailman. Suomen pesäpallo ei ole vain suomalaisille, se on jokaiselle. Saamme paljon huomiota urheilujärjestöiltä muissa maissa ja kaikki niistä ovat kiinnostuneita tuomaan suomalaisen pesäpallon ulkomaille.

Toivomme myös, että joskus suomalainen pesäpallo on osa olympialaisia kuten vuonna 1952.